Baydarlı Ortaokulu


Vizyon: Milli Değerlerini evrensel değerlerle harmanlamış, kendine yeterli iyi insan yetiştirmenin yanında, dengi kurumlar içinde hep zirvede olan; çalışanların ve hizmet alan bütün birimlerinin memnun olduğu bir kurum haline gelmek.

Misyon: Türk Milli Eğitimin genel amaçları, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda amatör bir ruhla eldeki imkanları en verimli şekilde kullanarak teknolojik gelişmeler ve yeni öğretim teknikleri ışığında öğrencilerimizi, Liselere yerleştirmede başarılı kılmanın yanında ülkemiz ve çağın problemlerini tanıyan ve çözüm üretecek niteliklere haiz bireyler yetiştirmek; bu hedefe yönelik çalışmaya inanmış ekipler oluşturmak; ekip çalışmasını sürdürebilir hale getirmektir.

Başarılar: 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Ortak Sınavlar(TEOG)´da 2 öğrencimiz 120 soruda 119 net yapmıştır. Bu öğrencilerimizden biri 500 tam puan üzerinden 482 puan alırken, diğeri 485 puan almıştır.

Saatler: 09:00 - 15:30
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlenmiştir.
Proje Çalışmaları:

Telefon - (356) 474 2125

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://baydarliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - BAYDARLI BELDESİ YÜKSELİŞ MAH. VATAN CAD. EĞİTİM TESİSİ SİTESİ BAYDARLIORTA OKULU BLOK NO: 16 REŞADİYE / TOKAT

Öğretmen :6
Öğrenci :45
Derslik :3
Kütüphane Kitap Sayısı :1064
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuzun bulunduğu Baydarlı Kasabası yerleşik 2700 nüfusludur.Yaklaşık 1400 metre rakımlıdır.Karadeniz,karasal iklimler arası kendine has bir geçiş iklimi vardır,bitki örtüsü orman olup yüksek alanlar çayırlarla kaplıdır. market,halı saha,ptt,sağlık ocağı,karakol, nalbur, lokanta, ekmek fırını,elektrik,su tesisatçıları,marangozhane,yakıt istasyonu,kasap vs vardır.Cumartesi günleri semt pazarı kasaba meydanına kurulur.

Adres - BAYDARLI BELDESİ YÜKSELİŞ MAH. VATAN CAD. EĞİTİM TESİSİ SİTESİ BAYDARLIORTA OKULU BLOK NO: 16 REŞADİYE / TOKAT

Ulaşım Hafta İçi her sabah belediye servisi 07.30 da ilçeye inmekte 14.00 da ilçeden beldeye hareket etmektedir. Ulaşım açısından sıkıntı yoktur. Yol komple asfalttır. İlçe merkezi ile aramızda rakım olarak 1000 metreye yakın fark var. Yolda bazı kısımlar virajlıdır. Kışı biraz sert geçer. Çevre köylerden okulumuza taşımalı eğitim yapılmakta olup okulumuz taşımalı eğitim merkezidir. Tüm personel kasabada ikamet etmektedir. Reşadiye’ye geliş gidiş yapan yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 120 km İlçe merkezine 32 km uzaklıktadır.